Renovering af sommerhuse med en professionel fagmand

Trænger vinduet, badeværelset eller noget helt tredje i sommerhuset i Christiansfeld, Kolding, Haderslev eller Vojens til en renovering, eller har du brug for en professionel fagmand til at bygge et nyt sommerhus, står vi hos Reiner Hansen gerne for opgaven.

Vedligeholdelse og renovering af sommerhus er ikke bare et spørgsmål om at sikre mod forfald. Det handler også om at tilpasse huset til nutidens muligheder og krav - og samtidig få det til at se pænt ud.

Bedre udnyttelse med en renovering af sommerhus

Hos Reiner Hansen bestræber vi os altid på at udføre renovering af sommerhus, hvor din elregning på sigt bliver lavere, og hvor bygningens kvadratmeter bliver udnyttet bedst muligt.

Ud over renovering af sommerhus udfører vi også renovering af andre bygninger. Vi udfører både små og store renoveringsopgaver. 

Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvad enten det drejer sig om en renovering og vedligeholdelse af et privathjem, erhvervsbyggeri eller en offentlig institution.

Høj kvalitet i vores renovering af sommerhus

Vi bygger med hjerte og hånd. Vi har stor respekt over for det, vi udfører, og vi sætter en dyd i at udføre grundigt håndværk i bedste klasse. Det vigtigste for os er, at du er fuldt tilfreds, og derfor sørger vi under hele processen for at holde en løbende og ærlig dialog med dig.

Kontakt os og byg sommerhuse til en fornuftig pris

Byg sommerhuse med os eller få foretaget en renovering til en attraktiv pris.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering af sommerhus, privatboligen eller en erhvervsbygning. Du kan skrive til os på e-mail reinerbyg@gmail.com eller ringe til os på telefon 30 31 58 51.