Udskiftning af vinduer og døre

Reparation eller fuldstændig udskiftning af vinduer og døre. Reiner Hansen kan hjælpe dig. Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for. Og efterfølgende udfører vi arbejdet, og efterlader altid et godt resultat. Vi arbejder primært i vores lokalområde, som er Christanfeld, Haderslev, Kolding og Aabenraa.

Få nye vinduer eller døre der passer til dig

Vi finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning med udskiftning af vinduer og døre, som passer til dig og din bygning.

Reparation af vinduer

Udover udskiftning af vinduer, kan vi også tilbyde vores hjælp til reparation af vinduer. Vi kan levere det vindue, du har brug for. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er Reiner Hansen det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.

Vi har et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Vi har mange specielle typer hængsler, dørhåndtag med mere, så du kan få det du ønsker.

Kontakt os

Har du spørgsmål til udskiftning af vinduer, så er du velkommen til at kontakte os og få rådgivning af en erfaren fagmand. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 30 31 58 51 eller send os en mail på: reinerbyg@gmail.com.