Udskiftning af vinduer og døre

Har du brug for en reparation eller en fuldstændig udskiftning af vinduer og døre? Hos Reiner Hansen kan vi altid hjælpe dig. Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for, og efterfølgende udfører vi arbejdet og efterlader altid et godt resultat. Vi arbejder primært i vores lokalområde, som er Christiansfeld, Haderslev, Kolding og Vojens.

Få nye vinduer eller døre der passer til din bygning

Vi finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning med udskiftning af vinduer og døre, som passer til dig og din bygning.

Reparation af vinduer

Ud over udskiftning af vinduer kan vi også tilbyde vores hjælp til reparation af vinduer. Vi kan levere det vindue, du har brug for. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er vi det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.

Vi har et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Vi har mange specielle typer hængsler, dørhåndtag med mere, så du kan få det du ønsker.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer

Har du spørgsmål omkring udskiftning af vinduer, så er du velkommen til at kontakte os og få rådgivning af en erfaren fagmand. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Ring på telefon 30 31 58 51 eller send os en mail på reinerhbyg@gmail.com, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.