Nyt tag, renovering af tag eller andet tagarbejde

Skal dit hus have et nyt tag? Hos Reiner Hansen udfører vi alle former for tagarbejde lige fra renovering af tag til udskiftning af hele taget med videre. Vores mangeårige erfaring inden for faget sikrer, at enhver tagrenovering bliver udført i højeste kvalitet. Vi laver tage for kunder i bl.a. Christiansfeld, Vojens og Haderslev samt andre steder i Sønderjylland.

Vi har specialiseret os i alle former for tagrenovering

Måske er taget ved at se slidt og gammelt ud, eller måske har det fået en grim overflade og farve. Vi hjælper gerne med at udbedre og forbedre tagets ømme punkter, så det beskytter mod vind og vejr. Dermed bliver taget pænt og modstandsdygtigt igen. Dertil kommer, at det forlænger tagets levetid.

Det er i det hele taget vigtigt at få taget undersøgt for utætheder og skader med jævne mellemrum. Det kan spare dig for unødige bekymringer. Samtidig kan vi forbedre ventilationen, så du undgår svamp i tagkonstruktionerne. Tagrender og nedløb bør ligeledes undersøges, da brud og forstoppelse kan medføre fugtskader, hvis vandet ikke ledes væk fra tagkonstruktionen, muren og fundamentet.

Vi har specialiseret os i tagrenovering, herunder i reparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner. Vi kan også lægge et helt nyt tag på f.eks. et hus, et sommerhus eller en garage. Inden vi påbegynder en tagrenovering, tager vi altid et grundigt tjek af hele taget. Herefter tager vi en snak, hvis vi støder på uventede problemer.

Vi har over 30 års erfaring med tømrerarbejde, og vi er et godt team på syv medarbejdere. Mange af os har arbejdet sammen siden 1998, og derfor har vi etableret en struktureret og flydende arbejdsgang, hvor vi komplementerer hinanden. Det er med andre ord dygtige håndværkere, som altid har fokus på at levere høj kvalitet og godt håndværk.

Hvad koster et nyt tag? Hvad koster en tagrenovering?

Vores priser for et nyt tag afhænger bl.a. af, om der er tale om et skifertag, et tegltag eller et helt tredje materiale. Desuden kommer det an på, om der er behov for reparation eller renovering af husets undertag eller tagkonstruktion. Der kan også være behov for efterisolering.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Kontakt os gerne for at høre mere, og vi kommer gerne ud for at kigge på taget, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for et nyt tag eller andet tagarbejde. Herefter aftaler vi en dato, som passer alle parter, hvis du ønsker at gå videre. Du kan ringe på telefon 30 31 58 51 eller skrive til e-mail reinerhbyg@gmail.com for at aftale nærmere.

Få et uforpligtende byggetilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

Få svar inden 24 timer​

Professionel rådgivning fra tømrermester

Mangeårig erfaring  inden byggebranchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et tilbud på dit byggeprojekt

​Har du spørgsmål til os angående et projekt, hvor du har behov for en tømrer?
​Du skal være velkommen til at kontakte vores alsidige tømrer- og snedkerfirma.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Reiner D. Hansen 

Christiansfeldvej 40, 6070 Christiansfeld

Klik her for rutevejledning

CVR: 27320791

Kontakt os

Telefon: 3031 5851

E-mail: reinerhbyg@gmail.com

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Reiner Hansen Byg tilbyder døgnvagt.

Ring derfor når behovet er der.

Vi sidder klar ved telefonen.