Gulvarbejde efter dine behov

Et gulv har stor betydning for et rums fremtoning og funktionalitet. Derfor er det vigtigt, at det fremstår pænt og er behandlet korrekt. Hos Reiner Hansen tilbyder vi professionelt gulvarbejde i områder som Christiansfeld, Kolding, Haderslev og Vojens, så du kan få pæne trægulve igen.

Vi klarer alt gulvarbejde

Vi har mange års erfaring i gulvarbejde. Vi udfører alt fra slibning af gulve og efterbehandling til udskiftning og reparationer for private såvel som erhverv.

Har I behov for et større gulvarbejde i for eksempel en offentlig institution, kan vi også klare den opgave for jer. Vi kommer gerne ud til dig og vurderer, hvilken løsning der bedst passer ind i bygningens rammer.

Med vores brede erfaring og kreative tankegang kan vi tilbyde kyndig vejledning og komme med vores bud på, hvordan vi bedst får afdækket dine behov til gulvarbejde.

Vi lægger vægt på dine behov og ønsker

Hos Reiner Hansen er vi kendt for at tilbyde unikke løsninger og lægge vægt på det individuelle behov. Vi bygger ikke bare med hænderne, men også med hjertet. Det er også en af grundene til, at vores kunder ofte vender tilbage til os, hvis de har nye opgaver, de ønsker udført.

Kontakt os allerede i dag og tag en snak med os om hvordan vi kan hjælpe jer med gulvarbejde. 

Ring til os på telefon 30 31 58 51 eller skriv til os på reinerhbyg@gmail.com