Udskiftning af vinduer og døre

Har du brug for en reparation eller en fuldstændig udskiftning af vinduer og døre? Hos​Reiner Hansen ​kan vi altid hjælpe dig. Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for, og efterfølgende udfører vi arbejdet og efterlader altid et godt resultat. Vi arbejder primært i vores lokalområde, som er Christiansfeld, Haderslev og Vojens samt andre steder i Sønderjylland.

Få nye vinduer eller døre der passer til din bygning

Vi finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning med udskiftning af vinduer og døre, som passer til din stil og din bygning.

Reparation af vinduer

Ud over udskiftning og montering af vinduer kan vi også tilbyde vores hjælp til reparation af vinduer, hvis der eksempelvis skulle være en revne i vinduets glas el.lign. Vi kan levere det vindue, du har brug for. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er vi det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.

Vi har et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Vi har mange specielle typer hængsler, dørhåndtag m.m., så du kan få det, du ønsker.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vi har ikke en fast pris på udskiftning af vinduer, da der er mange faktorer, der spiller ind. Typen af ruder, hængsler m.m. er afgørende for prisen. Du er derfor velkommen til at kontakte os for en konkret pris på din opgave.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer

Har du spørgsmål omkring udskiftning af vinduer, så er du velkommen til at kontakte os og få rådgivning af en erfaren fagmand. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon​ 30 31 58 51​ eller send os en mail på​reinerhbyg@gmail.com. Du kan også benytte vores kontaktformular her på siden.

Få et uforpligtende byggetilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

Få svar inden 24 timer​

Professionel rådgivning fra tømrermester

Mangeårig erfaring  inden byggebranchen

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et tilbud på dit byggeprojekt

​Har du spørgsmål til os angående et projekt, hvor du har behov for en tømrer?
​Du skal være velkommen til at kontakte vores alsidige tømrer- og snedkerfirma.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Reiner D. Hansen 

Christiansfeldvej 40, 6070 Christiansfeld

Klik her for rutevejledning

CVR: 27320791

Kontakt os

Telefon: 3031 5851

E-mail: reinerhbyg@gmail.com

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Reiner Hansen Byg tilbyder døgnvagt.

Ring derfor når behovet er der.

Vi sidder klar ved telefonen.